Vision og mission

Vision

Styrke livskvaliteten gennem fællesskab og cykel-motion.

Mission

I Ishøj og de omkringliggende kommuner kæmper mange med en dårlig sundheds-profil, og vi tror på, at vi kan være med til at gøre en forskel ved at inspirere og give håb til andre.

Vores mission er en kombination af følgende elementer:

  • Motion/træning: Regelmæssig motion og træning kan være en rigtig god løftestang til at komme på benene igen efter et længerevarende sygdomsforløb. Flere af klubbens medlemmer har selv været igennem alvorlige sygdomsforløb og har brugt cykling som led i genoptræningen. Vi vil gerne vise, at fysisk krævende cykling også er for os, der er 60+.
  • Sundhed: Det er gentagne gange påvist, at regelmæssig motion er afgørende for at sikre et livslangt godt helbred og undgå diverse livsstilssygdomme som f.eks. overvægt, diabetes, åreforkalkning og forhøjet blodtryk. Cyklingen kan hjælpe deltagerne til at opnå en generelt forbedret sundhedstilstand og forhåbentlig give mulighed for at nedtrappe en eventuel afhængighed af medicin mod livsstilssygdomme.
  • Social trivsel: Gennem cykling vil vi gerne styrke deltagernes fællesskabsfølelse og sociale samvær med andre seniorer, der har fundet samme livsglæde og inspiration ved at cykle i naturen. Derigennem kan vi tilbyde en vej ud af ensomheden og vise, hvordan sammenhold og støtte kan give håb og mod på at fortsætte, når livet er svært og gør ondt.