Afholdte sociale events 2017

Nytårsparole, 28. december 2017:


Torsdag den 28. december 2017 kl. 12:00 stod vores formand Esben og frue samt Erik Libolt og frue klar med bobler og kransekage.

Der kom 38 medlemmer til kl. 12:00, betydeligt flere end der kom og cyklede, men dette viser bare, at vi har fået en klub op at stå også med meget socialt engagement. Rigtig dejligt!

Gløgg og æbleskiver, 21. december 2017:

Torsdag den 21. december stod Marianne og Poul-Erik Lintrup klar med varm gløgg og dejlige nybagte æbleskiver.

Rigtig flot arrangeret og gennemført, og både æbleskiver og gløgg smagte rigtig godt og var ad libitum! 


Julefrokost, 14. december 2017:

Torsdag den 14. december blev en forhåbentlig ny tradition startet, nemlig den årlige julefrokost.

Efter cyklingen (for nogle enkelte) samledes vi kl. 13:00 til julefrokosten. 29 deltagere tog plads ved veldækkede juleborde, der også var pyntet med diverse drikkevarer, ja selv buffeten stod klar.

Nogle medlemmer fra det i Ishøj verdenskendte Harmonikaorkester kom og spillede julemelodier (vores egen Finn var blandt disse).

Efter kaffen mm havde Palle arrangeret en pakkeleg på en lidt anderledes måde. Den gik rent ind! Det blev sent inden de sidste gik hjem.

Vedligeholdelse af cykler, 20. november 2017:

Mandag den 20. november 2017 blev der afholdt en session for alle interesserede Cafe60+ medlemmer, hvor Erik Livoni gav en praktisk indføring i emnet: 'Vedligeholdelse af din cykel'. Gennemgangen foregik i Erik's cykelskur, så alle 'remedier' var lige ved hånden. Erik gennemgik den måde han vedligeholder cykler på, lige fra de har været ude at cykle til de står skinnende, smurte og klar til en ny tur.

Sammen med invitationen havde Erik også fremsendt en 'side' om cykelvedligeholdelse, især om vinteren, se linket nedenfor. Det var en yderst interessant gennemgang, der gav os en hel del at tænke over i relation til cykelpleje!

Erik's vejledning for vedligeholdelse af cykel: Rengør cykel, Livoni.pdf

Sommerfest, fredag d. 18. august 2017

Fredag d. 18. august 2017 mødtes 30 feststemte cykelvenner til den første sommerfest i klubbens historie. Festudvalget, med Erik og Tommy i spidsen, havde sørget for flot opdækning, god mad og festlig underholdning, og  især dagens 'hovedret' vakte stor begejstring. Alle deltagerne mødte op med godt humør, og det resulterede i en yderst vellykket aften.