Afholdte sociale events 2019

Nytårsparole, 27. december 2019:

Så er der gået endnu et år, og derfor holdt Café 60+ atter nytårsparole. Erik Libolt og Kurt Larsen var igen de drivende kræfter (Erik som arrangør og 'praktiske gris' og Kurt som konditor). Vores traditionelle torsdags-cykeltur var flyttet til fredag grundet helligdagene, og det var heldigt i år, for cykelturene (med omkring 15 deltagere) blev afholdt i strålende solskin med temperatur omkring eller lidt under frysepunktet.  Ialt deltog omkring 50 - 60 medlemmer i kuren, der bød på champagne og skøn kransekage, udformet som vores logo! Vores formand, Peter Møller, holdt en flot nytårstale, og vi sluttede af med at ønske hinanden og cykelklubben godt nytår.

Gløgg og æbleskiver, 19.12.2019:

Torsdag den 19. december 2019 afholdt Café 60+ sin årligt tilbagevendende begivenhed: 'Gløgg og æbleskiver'. Marianne og Poul Erik Lintrup stod igen for dette succesrige arrangement, der blev afholdt fra kl. 12:00, efter knapt 20 cyklister havde været ude at samle appetit til begivenheden. Det var dog ikke kun dagens cyklister, der nød godt at traktementet, ialt var vi omkring 50 deltagere, der nød den dejlige gløgg og de skønne æbleskiver, alt imens snakken gik lystigt. Eventen sluttede naturligvis med at vi ønskede hinanden God Jul.


Julefrokost, 12.12.2019:

Torsdag den 12. december 2019 afholdtes den årlige julefrokost i Café 60+ på Strandvangen 54A.
Dagen startede selvfølgelig med cykeltur kl. 10:00 for de friske (kun 9 deltagere!), men kl. 13:30 var vi 49 friske og forventningsfulde medlemmer, der stod klar til at nyde frokosten.
Festudvalget havde sørget for mad og drikke (begge dele i rigelige mængder), samtidig med, at de stort set forbød os menige deltagere adgang til køkkenet!
Også festlige indslag havde de sørget for.
Klokken blev hen ad 22:00, inden de sidste feststemte deltagere gik hjem!
Alle deltagere var efterfølgende enige om, at vi til næste julefrokost ønsker de samme deltagere i festkommiteen.

Festudvalget bestod af de 5 på billedet (fra venstre): Kim, Viola, Annette, Lizzi og Jan, samt Poul Erik Hansen, der først kom lidt senere.

Sommerfest, 9. august 2019:

På en dejlig sommeraften var ca. 40 af klubbens medlemmer samlet i lokalerne på Strandvangen 54 A, til årets sommerfest.

Stort set alle mødte op til tiden med et sprudlende humør. Velkomstdrinken blev nydt udenfor i det skønne vejr. Indenfor havde festudvalget pyntet bordene op med Thailandske flag og farver, og i køkkenet var der stor travlhed hos kokkeparret, som fremtryllede den skønne mad. Denne var dog ikke så krydret, som man ville få den i Thailand.

Maden var meget velsmagende og ad libitum, hvilket i øvrigt også vinen - rød, hvid og rosé - næsten var. Efterfølgende blev der nydt en dejlig hjemmelavet dessert.

Traditionen tro havde Gurli Libolt (måske med lidt hjælp fra Erik) lavet en tipskupon omkring cykelevents, som gav anledning til megen snak og gætterier. Blev vist vundet med ca. 50% rigtig.

Det siges, at der også sidst på aftenen var en opvisning i showdans, som for mange ledte tankerne tilbage på John Travota og Olivia Newton John - referenten havde desværre forladt festen på det tidspunkt.

Stor tak til festudvalget for det store og veludførte arbejde.

God fornøjelse og arbejdslyst til det nyvalgte festudvalg.