Afholdte sociale events 2022

Skru på din cykel, 19. april 2022

Tirsdag den 19. april 2022 kl. 19:00 afholdt Cafe60+ klubaften over emnet ”Skru på din cykel”. 


Her fortalte klubmedlem Stig Holm levende om behovet for omhyggelig vedligeholdelse af cyklen og gav en række gode fif hertil.


Stig fortalte med omfattende viden om fordele og ulemper ved forskellige hjul- og dæktyper, og demonstrerede rutineret, hvordan man let og enkelt kan af- og påmontere et dæk i forbindelse med en punktering. 


Herudover var der praktisk undervisning i rensning/smøring af kæde og bremser samt råd om velegnede produkter hertil.


Alt i alt var det en meget inspirerende aften, hvor mange af os fik nogle gode fif med hjem til praktisk afprøvning i fremtiden.

Stig demonstrerer

5-års jubilæum, afholdt 12. marts 2022

Team Ishøj Café 60+ Cycling, som er vores klubs fulde navn, blev stiftet den 23. marts 2017.


Det er en cykelklub for folk, der er fyldt 60 år eller mere, og som har lyst og motivation til at cykle. Cykling sammen med andre kan blandt andet være med til at udskyde/undgå livsstilssygdomme samtidig med at den også er med til at fremme social trivsel (se vores hjemmeside: ’Vision og mission’ for mere uddybende beskrivelse).


Dette skulle naturligvis fejres, og det blev det med manér, 38 medlemmer deltog i festlighederne.


Efter velkomstdrink fulgte en 3-retters menu perfekt tilberedt af den kok, som vi også brugte ved vores sensommerfest i 2021. Vi var så heldige, at vi atter kunne få fat i ham, og det blev igen en mægtig succes.


Middagen blev garneret med

  • velkomsttale af vores formand,
  • en billedquiz på storskærm (med barndomsbilleder af festkomiteen), vi forandrer os åbenbart meget fra 2 – 3-årsalderen og til nu, i hvert fald at dømme efter svarene.
  • Som sidste indslag dukkede en huspoet op, og fremsigelsen af dette ’værk’ affødte stort applaus fra deltagerne. Vi har været så heldige at få lov til at offentliggøre dette værk. For at se det skal du skal bare trykke på <Værk>. Vi ser med store forventninger frem til flere indslag fra denne poet.


På væggene var der ophængt billeder fra begivenheder de først 5 år, ligesom der blev kørt et ’never ending’ slide-show med 183 billeder.


Efter middagen blev der serveret kaffe og cognac/bailey med diverse søde sager, inden også øl, vand og vin (igen) kom på bordet.


Det var simpelthen en dejlig aften med super veloplagte medlemmer.


Stor tak til festkomiteen for det fine arrangement.

Billeder fra aftenen