Afholdte sociale events 2021

Sensommerfest, 9. oktober 2021

Efter en lang ufrivillig corona pause er der endelig ved at komme blus under kedlerne på de sociale aktiviteter i klubben. Flere af vores medlemmer har været personlig ramt af coronavirus - andre af os har blot været ramt på vores sociale færden. 


Taknemlige for at vi alle er kommet igennem besværlighederne, kunne vi igen mødes til et arrangement – sensommerfest - i klubhuset på Strandvangen lørdag den 9. oktober.


Det blev en skøn aften med en fantastisk dejlig tre-retters menu tilberedt af en kok, festudvalget havde skaffet. Festen bød også på super underholdning med sange, Jeopardy quiz og musik quiz. Samt ikke mindst godt selskab. Kæmpe tak til medlemmerne i festudvalget som tydeligvis har været særdeles arbejdsomme.


Hvad binder så det hele sammen i vores klub både til hverdag og sådan en festaften.  Måske kærlighed til alt omkring cykling, vi elsker naturen, frisk luft og motion, vi elsker at mødes med ligesindede både på cyklen og i mere festligt lag.


Taknemlighed, arbejdsomhed og kærlighed er tre ord man godt kan bruge til at beskrive både dagligdagen og festdage i vores klub. Tager vi det første bogstav i hvert ord og sætter disse sammen, så får vi et nyt ord TAK.

TAK til festudvalget for en herlig fest – men også TAK til alle medlemmer for hverdagen. 


Kim Nagel

Et par billeder fra festen
Sensommerfest%2020211009_3