Afholdte cykel events 2021

Tur til Svendborg, 23. - 27. august 2021.

Da Corona-udfordringerne så småt begyndte at aftage, arrangerede Lennart atter en tur til Svendborg indeholdende såvel cykling som hygge.


Ligesom sidste års arrangement boede vi på Danhostel i Svendborg med fuld forplejning, kun drikkevarer indgik ikke i ’pakken’. Man sørgede selv for transport til/fra Svendborg.


Vi var i alt 28 personer, der mødtes ca. kl. 15:00 på Danhostel, nogle mødtes dog i Nyborg ca. kl. 12:00 for at cykle herfra til Vandrerhjemmet.


Vejret var rigtig dejligt såvel mandag som tirsdag. Onsdag blæste det lidt op, og det blev kun mere blæsende og koldere torsdag. Vi blev kun lidt våde torsdag på turen hjem fra Ærø-færgen til vandrerhjemmet!


Tirsdag cyklede de ’hurtige’ samme tur, som blev kørt med vejleder sidste år (ca. 92 km). Nogle sprang dog fra, da ’Galgebakken’ skulle forceres.


De knapt så hurtige kørte en ’Lennart-guided’ tur, der blev lidt længere end planlagt (80 km), men alle kom godt hjem!


Onsdag kom 4 lokale cyklister, der viste de ’hurtige’ rundt i det sydfynske. Efter ca. 10 km deltes man i 2 grupper hver med 2 vejledere. De hurtigste kørte ca. 83 km, medens de andre ’kun’ kørte ca. 64 km. Til gengæld så disse også 2 ørne! Alle var glade for at have de lokale med som guider.


Andre cyklede en tur Tåsinge rundt, en tur på ca. 43 km.


Torsdag, sidste cykeldag, gik turen til Ærø. Alle cyklister kørte samlet til ’Den Glade Gris’ i Marstal, hvor der var forudbestilt en flæskestegssandwich. De ikke-cyklende spiste i Ærøskøbing.


I Marstal deltes man igen i 2 grupper. De ’hurtigste’ kørte via Søby til Ærøskøbing, en tur på ca. 66 km, medens de andre kørte mere direkte til Ærøskøbing, en tur på ca. 31 km.


De ikke cyklende fik i løbet af dagene set både Svendborg og Ærøskøbing, mens deres respektive ledsagere cyklede.


Efter hjemkomst fra turene hyggede man sig på Vandrerhjemmet indtil sengetid. Dog gik nogle lidt på sightseeing, og andre måtte på værtshus for at se fodbold.


Vi skiltes efter morgenmaden fredag. Stor tak fra alle deltagere til Lennart og Anita, der havde arrangeret denne tur. Dejligt med initiativtagere til sådanne ture!

Billeder fra turen