Kortlagte cykelruter

Kortlagte cykelruter

Der er udarbejdet en del cykelruter via programmet Ridewithgps.com. 

De enkelte ruter er dannet i Ridewithgps.com, og de kan vises eller udtrækkes på en sådan måde, at man kan downloade dem til sin Garmin cykelcomputer, såfremt man har en sådan. 

 De kan også downloades til andre cykelcomputere, da de kan udtrækkes både som .gpx og som .tcx filer. 

 Ruterne oprettet for 'Galopholdet' er nummereret i tilfældig orden, og er udarbejdet ud fra den forudsætning, at de højst må tage ca. 2 timer at cykle.

Trykkes på linket 2 timers ture dannet for 'Galopholdet' findes alle de indtil nu beskrevne cykelruter for 'Galopholdet', alle med start- og slutpunkt på Søvangen 54 A. For de enkelte ture vises samtidig, i rækkefølge, en oplistning af nogle af de byer, der passeres. Tryk efterfølgende på linket til den tur du ønsker at se, og den givne tur vises.


 

Ønskes et overblik over de dannede ruter samt af nogle øvrige tidligere dannede ruter, trykkes blot på linket: https://ridewithgps.com/users/587908. Fra det fremkomne skærmbillede kan manøvreres på forskellig vis, bl.a. til en oversigt.

Ønskes yderligere vejledning til manøvrering i Ridewithgps.com (og evt. download af .gpx fil og efterfølgende opdatering til egen cykel-computer),  kan man få dette ved at trykke på efterfølgende link Kort vejledning for Ridewithgps.

 

På vores adresse, Strandvangen 54 A, er placeret en mappe indeholdende de ovenfor nævnte ture, incl. beskrivelser herfor.